L’Atlètic-Barceloneta ha estat infinitament superior al Barcelona i no ha donat cap tipus d’opció a la sorpresa. Tot i això, la primera part ha estat relativament igualada. Els mariners han estat sòlids en defensa, però no han acabat d’estar encertats en atac. Els cenebistes han aguantat fins a la mitja part, quan el marcador era de 4 a 1. El tercer quart ha trencat definitivament el partit. Un parcial de 7 a 0 ha sentenciat el matx i el primer partit del play-off de semifinals per al títol de Lliga. En l’últim període els dos equips s’han dedicat a guardar forces pensant en el segon partit de la sèrie.

El segon partit del play-off per al títol es jugarà aquest dimarts. Aquest cop, a la piscina de la Nova Escullera.