L’Europa va acomiadar la temporada amb un empat al camp del Vilassar en un partit intranscendent i sense gaire ritme de competició. Borges va ser el primer a generar perill amb una rematada de cap a la mitja hora. Això va esperonar els de Ramon Gatell que van inaugurar el marcador en la primera ocasió que van tenir. David Jiménez va engaltar una centrada d’Ángel de la Torre i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Gol espectacular del davanter escapulat. L’alegria no va durar gaire i Soufiane va definir amb molta classe per empatar el matx abans del descans. La represa va començar amb un altre gol dels maresmencs. Només es portaven tres minuts de la segona meitat quan Èric Jiménez va finalitzar una contra per remuntar el matx. Els de Manel Moya van tenir opcions per sentenciar, però es van topar amb un gran Tomàs. El porter escapulat va mantenir l’equip en el partit amb grans aturades i David Jiménez, a dos minuts per al final, va fer el definitiu 2 a 2 gràcies a l’ajuda del defensa. El xut del davanter va rebotar en el seu marcador i va descol·locar a Danko que no va poder evitar l’empat. L’Europa acaba la temporada amb 58 punts.