Si el Sabadell està bé, és molt difícil guanyar-lo. Sens dubte és el que deuen haver pensat les noies del Club Natació Sant Andreu en la final de la Lliga de waterpolo femení davant el conjunt vallesà.

I això que les andreuenques han començat fortes el partit amb el primer gol anotat per Brigitte Sleeking. Un primer període en què es preveia una lluita aferrissada entre els dos conjunts, fet que ha mantingut l’emoció tot i posar-se al davant l’equip de David Palma amb dos gols de Neushul.

El frec a frec ha continuat en el segon temps. L’encert en atac ha deixat el marcador en un ajustat dos a tres al llindar del descans, amb opcions encara per a les de Javi Aznar, que han imprimit intensitat en el joc i no han dubtat en defensa, però la maquinària sabadellenca s’ha posat en marxa amb dos gols més que han deixat el 3 a 5 al seu favor, per afrontar amb més garanties el tram final de partit.

La segona part ha estat una altra història. El Sant Andreu ha perdut pistonada i el Sabadell ha aprofitat la superioritat que feia bons els pronòstics. Ha anotat un bon parcial de 0 a 3 que ha complicat del tot la remontada local.

I en el quart període ja no ha tingut oposició. Els gols de Maica García i de la capitana Olga Domènech han eixamplat la diferència fins al 3 a 10, i dos gols més a les acaballes han rubricat la victòria del Sabadell amb un merescut nou títol de Lliga.

Vuit títols de Lliga consecutius del Club Natació Sabadell que avalen l’espectacular nivell d’aquest equip en el nou projecte dirigit per David Palma. I un final de Lliga que, tot i el resultat advers, no desmereix la feina del subcampió durant tota la temporada. El CN Sant Andreu té moltes ganes de guanyar en el futur tot i la joventut de les seves jugadores.