El Martinenc fa un pas de gegant per jugar la temporada que a la Lliga EBA. L’equip del Guinardó ha derrotat el Bàsquet Molins per 71 a 65 en un partit molt disputat. Tot i que la primera part ha estat molt igualada i els dos equips han jugat a un ritme molt alt, a l’equip molinenc se l’han fet molt llargs els finals de quart i han vist com han encaixat una muntanya de punts que els ha deixat a nou punts al descans.

L’inici de la segona part ha començat a la inversa de com ha acabat la primera i aquest cop han estat els del Baix Llobregat els que han atropellat el seu rival durant uns minuts, fins a aconseguir reduir la distància. Distància que, com ha estat la tònica durant el partit, s’ha vist un altre cop augmentada quan s’apropava el final del tercer quart. El Martinenc ha marxat a l’últim quart amb un avantatge de sis punts. Després d’un intercanvi de cops durant el quart període en el qual el Molins Bàsquet ha estat més encertat, el Martinenc ha vist com el seu rival, arengat per una gran actuació de Félix López, s’ha avançat quan faltaven uns tres minuts per a la cloenda del matx. Tot i que ha suposat un cop dur per a l’equip d’Hugo González, han sabut reaccionar i ha fet uns últims minuts molt bons, que li han servit per aconseguir guanyar l’anada de l’eliminatòria.