El Barça de futbol sala es manté líder de la Lliga nacional després d'imposar-se a la pista del Santiago Futsal per un gol a quatre. Bateria ha avançat els blaugrana amb aquest potent xut, però tres minuts després Lucho ha empatat per als locals en una jugada embolicada. Un minut després, la pissarra de Marc Carmona ha fet efecte i Ferrao ha tornat a avançar el Barça. En la segona part, els gallecs han lluitat, i el Barça no s'ha trobat còmode fins que en un minut ha sentenciat el partit. Aicardo, primer, i Lin, després, han aprofitat dues grans assistències de Wilde per segellar l'1 a 4 definitiu.

SANTIAGO FUTSAL: Iker, Bolo, Lucho (1), Hugo Sánchez, Quintela (5 inicial). Borja, Rumbo, Gallego, Tallón, Kristijan, Chino, Santi.

FC BARCELONA: Sedano, Gabriel, Dyego, Bateria (1), Wilde (5 inicial). Aicardo (1), Ari, Lin (1), Saad, Rafa Usín, Ferrao (1).

Gols: 0-1, Bateria (10′); 1-1, Lucho (13′); 1-2, Ferrao (14′); 1-3, Aicardo (26′); 1-4, Lin (26′).