El partit no ha començat gens bé per als del Guinardó. L'àrbitre ha xiulat un penal molt protestat pels aficionats del Martinenc en el minut 6 i David Jiménez ha estat l'encarregat de transformar-lo en el 0 a 1. Els homes entrenats per Agustín Vacas sabien que no podien fallar i de mica en mica han controlat el partit fins que un penal sobre Eladhji ha servit perquè Velilles empatés el partit amb penes i treballs. En la segona part el Martinenc ha tornat a començar adormit però una jugada de Velillas ha permès a Elhadji capgirar el marcador amb un gran esprint. Amb el 2 a 1 els del guinardó han respirat tranquils i han dominat a plaer el rival, que s'ha quedat amb un home menys per doble groga durant l'última mitja hora de partit. Tot i el domini els nervis no han acabat fins que Pitu ha fet el definitiu 3 a 1. AGUSTÍN VACAS, entrenador del FC Martinenc ''Les victòries són totes importantíssimes, importantíssimes perquè... i més avui perquè era contra un rival directe dels que estan allà abaix amb nosaltres i bé, sumar de tres en tres ens fa continuar creient que l'objectiu pel qual estem aquí es pot aconseguir i més treballant i jugant de la manera com ho hem fet avui.''