El Barça va certificar el seu bitllet per a la final a quatre de la Copa del Rei després de tornar a derrotar el Naturhouse La Roja per 29 a 35. Els blaugrana, que tenien una renda d’onze gols de l’anada, sempre van anar davant en el marcador i no van patir mai per la victòria. La bona actuació de Saric sota pals i l'efectivitat golejadora de Karabatic, màxim anotador del partit amb vuit gols, van ser clau en la victòria. Els possibles rivals del Barça en la defensa del títol de Copa seran el Granollers, el Puente Genil i el Gijón.

Naturhouse La Rioja, 29
FC Barcelona, 35

Naturhouse La Rioja: Jorge Gómez, Juanín García (1), Luife (5), Vigo (2), Stenmalm (3), Rocas (2), Javier García (1) –set inicial-, Miguel Sánchez (-), Garabaya (1), Cacheda (1), Pedro Rodríguez (4), Jonovski (-), Ángel Fernández (5), Lykke (4).

FC Barcelona: Saric, Víctor Tomás (4), Entrerríos (1), Sorhaindo (4), Sigurdsson (1), Rutenka (2), Viran (-) –set inicial-, Noddesbo (2), Sarmiento (3), Gurbindo (-), Karabatic (8), Saubich (2), Jallouz (3), Lazarov (5).

Parcials cada 5 minuts: 1-3/3-5/5-8/9-11/12-14/14-18 (descans)/18-21/20-24/22-28/25-31/28-32/29-35.