En un Palau ple de gom a gom i amb espectadors de luxe com Alves i Neymar el Madrid va començar dominant. Ayón superava els pivots blaugrana i provocava la desesperació de Xavi Pascual a la banqueta barcelonista. El tir exterior va servir al Barça per mantenir-se dins el partit i Hezonja, amb 5 de 6 en triples, va ser dels més encertats en aquest apartat. A la segona part el Barcelona va agafar mínims avantatges en el marcador, però Sergio Rodríguez amb un magnífic triple va impedir que s'obrís una escletxa que fes somiar al Barça en apropar-se als 25 punts de diferència. De fet la màxima distància dels blaugrana va ser de 9 punts. Oleson amb un triple en els últims segons va certificar el triomf del Barça, que en l'útlima jornada visiarà la pista del Galatasaray.

FC BARCELONA, 85
R. MADRID, 80

FC Barcelona: Satoransky (5), Navarro (6),Thomas (7), Nachbar (6) i Tomic (8) -cinc inicial-, Hezonja (15), Huertas, Abrines (5), Oleson (12), Pleiss (9) i Lampe (12).

R. Madrid: Llull (8), Carroll (4), Fernández (20), Reyes (8) i Ayón (10) -cinc inicial-, Rivers, Nocioni (8), Maciulis (1), Rodríguez (17), Bourossis i Slaughter (4).