El primer quart ha estat molt igualat. El Betis, penúltim i en zona de descens, volia marcar diferències, però el Barça no ha deixat que els andalusos s’escapassin en el marcador. Víctor Claver ha estat dels més encertats en aquesta primers minuts. En el segon quart, l’encert del Barça en el llançament exterior ha estat clau per obrir escletxa. Els triples de Renfroe, Claver, Eriksson i Vezenkov han fet que els blaugrana marxessin al descans dominant de 12, 38 a 50. A la represa, el Barça ha pogut controlar la sortida intensa del Betis. I un cop controlat aquest primer impuls dels andalusos ha asserenat el joc. Al final el màxim anotador dels blaugrana ha estat Eriksson, que ha aconseguit un 4 de 6 en triples, i ha sumat 18 punts. La victòria és important per al Barça, que com a mínim mantindrà la quarta posició a la classificació pensant ja en els play-off per al títol.