El Barça, conscient que podia donar un pas gairebé definitiu per proclamar-se campió de Lliga, va anar per feina i en el minut 2 va inaugurar el marcador. Panadero va fer el primer. El segon no va trigar gaire a arribar. Només tres minuts més tard, Bargalló encarrilava la golejada dels blaugrana. Amb el Barça jugant amb comoditat i amb el Vilafranca empetitit, el partit va ser fàcil per als de Ricard Muñoz. Ordóñez, Lamas, Barroso i Pascual van col·locar un 6 a 0 al marcador al descans. Feina feta. El matx més que decidit i la segona part va servir per relaxar-se i gairebé d’entrenament. El Vilafranca, a la represa, va marcar de falta directa i, a l’últim minut de partit, Lamas va arrodonir el marcador amb el setè del Barça. Un Barça que ara ha d’esperar que el Vic i el Reus empatin per proclamar-se campió de Lliga.