Rotllana de campions. Així han celebrat els jugadors del Barça B el proclamar-se campions del grup tercer de la Segona Divisió B, després de guanyar el Prat per 2 a 0. És la cinquena vegada que el filial blaugrana aconsegueix el títol a la categoria de bronze. La festa, però no ha estat completa, perquè ara queda, potser, el més difícil i l’objectiu de la temporada, que és aconseguir l’ascens a Segona A.

El partit ha començat divertit, ja que en el minut 3 Marc Cardona ha avançat el Barça. Les coses es posaven de cara per al filial blaugrana. Però després d’aquest primer gol el matx s’ha ensopit. Els de Gerard López no trobaven el camí de la porteria del Prat i els del Baix Llobregat només han creat perill a pilota aturada. Una de les ocasions més clares per als visitants ha estat aquest embolic que s’ha fet amb el porter Varo, però ell mateix ha solucionat la situació rebutjant la pilota. La segona part ha començat com la primera divertida. Només s’havien jugat 11 minuts quan l’àrbitre ha assenyalat penal sobre Dani Romera. Gumbau ha estat l’encarregat de llançar-lo i Toni l’ha rebutjat. La jugada no ha afectat el Barça, ja que només un minut més tard, ha arribat l’excel·lent llançament de falta de Perea, que ha significat el 2 a 0.