L’Atlètic-Barceloneta ha deixat clar que és el màxim aspirant al títol de Lliga amb una cadència perfecta. Tres gols per quart. Els de Txus Martín han basat la seva victòria en una defensa molt intensa i una gran actuació de Dani López Pinedo, que no ha deixat que el Mediterrani entrés mai en el partit.

El primer gol dels de Marc Comas ha arribat al tercer quart, era el 8 a 1 i el partit ja estava decidit. Tot i això, els visitants no s’han rendit i han maquillat el resultat fins al 12 a 4 final.

Més competida ha estat la victòria del Barcelona a Mataró. El de Toni Esteller han recuperat el factor piscina gràcies a un 4 a 5 en el qual han manat sempre en el marcador. Els cenebistes han agafat una renda de 0 a 3 a la qual els mataronins han intentat apropar-se però no els han pogut enxampar. Una de les principals raons ha estat el porter Edu, que ha fet aturades de tots els colors.

El segon partit del Barcelona serà dilluns, mentre que el torn de l’Atlètic-Barcelona no arribarà fins dimecres.