El Barça afrontava el partit amb l'objectiu d'aconseguir la victòria i així mantenir els cinc punts d'avantatge respecte el segon classificat, el Vic, i ampliar fins a 11 la distància sobre el Liceo, quart a la classificació. I el triomf per 2 a 1 davant els gallecs li va permetre aconseguir les dues coses. Això sí, el Barça va suar de valent per guanyar el partit. El porter del Liceo, l'osonenc Malián, va fer tot un recital d'aturades i va posar les coses molt difícils al Barça. De fet, va ser el Liceo qui es va avançar a la primera part amb un gol Di Benedetto. A la represa els de Ricard Muñoz van seguir posant setge a la porteria gallega i la insistència va tenir premi. Primer Álvarez va empatar després d'un contraatac i el segon va arribar de falta directa. Els àrbitres van obligar a canviar Malián perquè s'havia acostat massa a la banqueta, tal com indica el reglament, i Ordóñez va superar Shehda per fer el 2 a 1 definitiu. En els últims minuts del partit va ser el porter del Barça, Sergi Fernández, qui va evitar l'empat dels gallecs.