El Barça arribava a Santa Coloma com a líder i ha superat la prova de la pista del quart classificat amb nota, ja que ha guanyat i s'ha refermat en el lideratge. Els blaugrana molt seriosos s'han avançat en el marcador gràcies a Joao. El Santa Coloma ha empatat mitjançant Dani Salgado, que és el pitxitxi de la Lliga amb 15 gols. Però l'empat a un només ha durat disset segons, el temps que ha trigat Rómulo, amb un golàs, a fer l'1 a 2, resultat amb el què s'ha arribat al descans. L'inici de la segona part ha estat frenètic. Dyego, aprofitant un desajust defensiu, ha fet el tercer del Barça, però Sepe només un minut més tard ha tornat a ajustar el marcador amb el 2 a 3. El gol de diferència, però només s'ha mantingut tres minuts. Ferrao s'ha regirat molt bé i ha establert el 2 a 4. El Santa Coloma ha buscat escurçar diferències i quan faltaven 10 minuts per al final Sepe ha fet el tercer dels locals. Fins al final s'ha mantingut l'emoció, però el marcador ja no s'ha mogut. El Barça ha celebrat amb el Dracs una victòria que el referma al capdavant de la classificació.