El respecte mutu i la solidesa defensiva han marcat els primer minuts de partit. De fet, en el primer quart només Alberto Munárriz ha estat capaç de fer gol, 0 a 1. En el segon període tot plegat s'ha capgirat com un mitjó. Espectcale i gols a dojo. Fins a vuit vegades la pilota ha acabat al fons de la xarxa. El Sabadell s'ha mostrat molt efectiu i un gol a l'últim segon de l'ex del Barceloneta, López Escribano, ha donat col·locat el 5 a 4 al descans. A la represa les porteries s'han tornat a tancar a pany i forrellat. L'actuació del porter local, Jose Maria Motos, ha estat clau perquè el seu equip arribés amb avantatge d'un gol a l'últim i definitiu quart. El Barceloneta ho ha intentat tot per donar-li la volta al marcador, però no ha pogut. D'aquesta manera els mariners trenquen una ratxa de 41 partits consecutius sense perdre a la fase regular.