Amb la baixa de Xavi per lesió, Guardiola ha fet jugar Touré i Sergio Busquets. La gran sorpresa, però, ha estat a la davantera: Zlatan Ibrahimovic s’ha quedat a la banqueta a l’inici del partit, i el tècnic ha confiat en Henry, Pedro i Messi. L’argentí ha obert el marcador amb una gran jugada personal. Els alemanys han aguantat fins al segon del Barça, obra de Pedro.

A la segona part, un nou gol de Leo Messi ha sentenciat el partit. I Bojan, a falta de dos minuts per al final, ha posat el 4-0 definitiu.

Divendres el Barça serà al sorteig de Nyon amb la resta d’equips classificats: Manchester United, Arsenal, Inter de Milà, Bayern de Munic, Girondins de Burdeos, Olympique de Lió i CSKA de Moscou.