El Barça va començar manant gràcies a un gol de Ferrao en el primer minut de partit. Els blaugrana, però, molt segurs defensivament els últims partit, van patir en defensa davant el Gran Canària i Juanillo va empatar a un. Ferrao va tornar a avançar el Barça en el marcador, però només un minut més tard Salado va fer l’empat a dos per als locals. Així es va arribar al descans. El brasiler Ferrao va signar el triplet només començar la segona part i Dyego va posar distància en el marcador. Semblava que el Barça començava a sentenciar el partit, però Juanillo va fer el 3 a 4. Aleshores dos gols seguits de Roger situaven un 3 a 5, que feia pensar que el matx estava sentenciat i que els blaugrana sumarien l’11a victòria consecutiva a la Lliga, però el partit encara reservava una sorpresa per als d’Andreu Plaza. Saúl, Salado i Anás en tres minuts van marcar un gol cadascú i van empatar l’enfrontament. Amb aquest empat el Barça cedeix el lideratge de la Lliga al Movistar Inter. Els madrilenys ara tenen un punt més que els blaugrana a la classificació.