El partit va començar entretingut i amb ocasions a les dues porteries. El Voltregà es va avançar en el minut 10 gràcies a Dani Rodríguez. El Barça va reaccionar i va estar a punt d’empatar diverses vegades. Fins i tot, Barroso no va poder transformar un penal, però quan faltava un minut per acabar la primera part va arribar l’empat. Matías Pascual va fer l’1 a 1 després d’una fantàstica jugada personal. La segona part va començar amb bones notícies per al Barça, ja que Sergi Panadero va marcar i va posar el 2 a 1 en el marcador. Els blaugrana van buscar amb insistència el tercer, però va ser Ignacio Alabart, un jugador cedit pel Barça, qui va marcar pel Voltregà i va empatar el partit.

Els de Ricard Muñoz van seguir buscant el gol de la victòria, però quan faltaven dos minuts per al final Gerard Teixidó va establir el 2 a 3. El Barça tornava a perdre al Palau a l’Ok Lliga 21 partits després, i la derrota va ser contra el mateix equip i amb el mateix resultat, el Voltregà, que es va endur el triomf el 13 d’octubre del 2015.

La part positiva va ser el debut d’un altre jugador del planter barcelonista, Marc Palazón.