L’Espanyol ha rebut a la Ciutat Esportiva el rival més difícil de la Lliga, l’Atlètic de Madrid. Les madrilenyes, invictes, són líders i només han cedit tres empats després de 18 jornades, per tant, era molt complicat pensar en la victòria. A més, el partit encara s’ha posat més difícil quan, en el minut 22, Esther González ha avançat a les madrilenyes. Les blanc-i-blaves han intentat empatar, però l’Atlètic de Madrid s’ha defensat amb ordre. El segon de les madrilenyes ha arribat al quart d’hora de la segona part. L’autora ha estat Priscila Borja Moreno. Amb el 0 a 2 les visitants s’han sentit molt còmodes sobre el camp i haurien pogut fer el tercer. De totes maneres, ha estat l’Espanyol qui ha escurçat diferències mitjançant Luana de Lima, que ha fet l’1 a 2. Amb la derrota les blanc-i-blaves continuen penúltimes en zona de descens.