El Júpiter volia sumar algun punt de la visita al camp del Santfeliuenc per apropar-se a la salvació, però haurà d’esperar a la pròxima jornada per treure alguna cosa positiva. I això que les coses han començat de manera immillorable per als gris-i-grana, ja que Rafa a la sortida d’un córner ha fet el 0 a 1. El Santfe ha intentat empatar, però el Jupi s’ha defensat de manera ordenada. A la segona part els locals han seguit buscant el gol i aquest ha arribat al minut 61. Ha estat Patxi, qui ha fet l’1 a 1. En aquests segons 45 minuts, el Santfeliuenc ha estat superior i ha generat diverses ocasions de gol. I al final ha arribat el segon que ha servit per capgirar el marcador. L’autor ha estat Romo. El Júpiter ha acusat el cop psicològic i ja no ha estat a temps de reaccionar.