El Barça B ha dominat els primers minuts i ha disposat d’alguna ocasió per avançar-se, però ha estat el Mallorca B, qui ha marcat. A la sortida d’un córner Baba de cap ha fet el 0 a 1. L’alegria balear ha durat 10 minuts el temps que ha trigat el filial blaugrana a empatar. També ha estat a la sortida d’un córner. Borja López ha estat l’autor de l’1 a 1. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part. I la represa ha començat amb bones notícies per al Barça B, ja que després d’una bona jugada Perea en el minut 55 ha fet el 2 a 1. El filial blaugrana ha disposat de diverses ocasions per fer el tercer i, per tant, sentenciar el partit, però el gol no ha arribat. Això ha fet que el Mallorca B en el últims minuts del matx s’estirés amb perill i ha tingut oportunitats per fer l’empat.