El Mediterrani, amb casquet blanc, ha començat marcant, però ha estat un miratge. El Mataró ha reaccionat i primer ha empatat i després ha capgirat el marcador. De fet, al final del primer quart les actuals campiones de la Copa de la Reina ja dominaven per 3 a 1. En el segon quart ha continuat la superioritat de les maresmenques, que han deixat el partit solucionat a la mitja part. Al descans el marcador era de 6 a 2. A la represa el Mediterrani ha intentat reaccionar i escurçar distàncies, però no ha pogut ser. Les noies de Dani García han tornat a perdre el quart, aquest cop per la mínima, 2 a 1. L’únic període que ha guanyat el Mediterrani ha estat l’últim, quan el partit ja estava decidit.
L’altre semifinal l’ha guanyat el Sabadell davant el Terrassa per 16 a 1, per tant, es repetirà la final de l’any passat, Sabadell-Mataró.