El capità del Barça, Sergio Busquets, va parlar sense pèls a la llengua sobre la possible rebaixa salarial que la directiva del FC Barcelona ha expressat que vol plantejar als jugadors que més cobren de la plantilla. Entre aquests hi ha els capitans de l’equip i, per tant, el migcampista de Badia. Busquets, concentrat amb la selecció espanyola, va dir que “de moment no ens han plantejat res” i que ho han de fer “cara a cara i no a través de la premsa”.

Busquets: “No soc ni molt menys un problema”

El migcampista de Badia va començar explicant que “he sentit que es diuen coses i quan torni de les vacances no sé què em diran, però m’agradaria que m’ho diguessin a mi i no que me n’hagi d’assabentar d’altres maneres”. El capità blaugrana va expressar el seu malestar per haver-se assabentat per la premsa d’aquesta possible retallada de sous. Va assegurar que “a nosaltres no ens han proposat res, no sabem res més enllà del que hem pogut sentir a través dels mitjans”. Tot seguit, va afegir “a mi no em molesta, és part del joc, però crec que no és la millor decisió fer-ho a través de la premsa. Seria millor fer-ho cara a cara”.

Sergio Busquets va seguir amb el seu discurs i va mostrar la seva disposició a parlar i a ajudar el club. “Jo sempre estic disposat a ajudar i a trobar la millor solució per a tot, no només per al meu club, sinó també a la selecció”. El capità va seguir argumentant que “he sortit del planter del Barça, fa no sé quants partits que hi soc, he estat disponible sempre, he donat la cara sempre, he estat bé sempre… No soc ni molt menys un problema”.