L’Espanyol afronta la primera eliminatòria de la Copa del Rei amb molta il·lusió, però també amb moltes ganes després de la derrota a casa contra el Vila-real. El tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, té molt clar com arriba l’equip i què han de fer contra el CD Rincón, equip de la Divisió d’Honor Sènior andalusa: “Venim amb la ràbia continguda, que esperem canalitzar en el partit de la Copa per guanyar el partit i passar l’eliminatòria”.

La Copa agrada, però cal patir-la

Diego Martínez té clar que, per passar les eliminatòries, “s’ha de patir. No són partits fàcils i s’ha de tenir el màxim respecte al rival, que és el primer pas per superar l’eliminatòria”. L’entrenador ha donat mostres de la importància de la Copa del Rei recordant de memòria els quatre títols que ha aconseguit l’Espanyol. Pel que fa a l’onze titular, no n’ha donat pistes. Només ha dit que no creu en les rotacions, ni tan sols a la porteria.

Una aturada per recuperar forces i ànims

El partit contra el CD Rincón d’aquest dissabte a La Rosaleda, a Màlaga, serà el penúltim de l’any i el darrer abans de l’aturada pel Mundial de Qatar. L’equip, que farà uns dies de vacances, tornarà als entrenaments i farà una estada com si fos la pretemporada. Aquests dies han de servir a la plantilla per recuperar forces, millorar aspectes mentals i futbolístics i afrontar amb optimisme la segona part de la temporada. Diego Martínez ha insistit que “l’equip ho dona tot i l’actitud és bona” i que el que cal fer és “traduir-ho en resultats”.