Rufete té clar que, després de set derrotes consecutives, cinc amb ell a la banqueta, l’afició estigui emprenyada. La derrota a casa contra l’Eibar per 0 a 2 ha tornat a posar a l’ull de l’huracà el tècnic espanyolista, que no ha volgut amagar-se’n: “Jo puc agradar més o menys, d’això no n’hi ha cap dubte, però donaré la cara pel club passi el que passi”, ha dit. També ha destacat que, amb el càrrec que té, ha d’assumir la responsabilitat. A més, ha dit que es troba en una situació estranya, perquè “formo part del passat d’aquest club, en soc el present i formaré part del futur de l’entitat”.

Rufete donarà minuts a més jugadors del planter

Tot i les dificultats, Rufete ha dit que donarà minuts de joc a més jugadors en les últimes dues jornades, sobretot del planter, que són bona part del futur d’aquest club. L’entrenador ha volgut girar full de la derrota per intentar “acabar la temporada el millor possible”.

Melendo demana perdó a l’afició

Óscar Melendo també ha sortit a parlar després de la derrota contra l’Eibar i ha volgut demanar perdó a l’afició per la temporada que han fet. També ha dit que intentaran donar una imatge millor en els dos partits que queden.