Obertes inscripcions Cursa DiR Diagonal Guàrdia Urbana

El diumenge 26 de setembre, i coincidint amb les Festes de la Mercè, els amants de les curses populars tenen una cita: la 8a edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana.

La Diagonal, la gran protagonista

Un any més tard del previst, la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana torna als carrers de Barcelona. Bé, de fet, torna a un carrer de la ciutat, l’avinguda Diagonal.

Com ja és tradicional i des de la primera edició, aquesta avinguda de la ciutat serà l’escenari de la prova. La cursa s’ha dissenyat amb un recorregut de 10 quilòmetres, gairebé en línia recta, amb sortida davant del Palau Reial i arribada al passeig de Garcia Faria, entre el Fòrum i la Mar Bella.

A més de la cursa de 10 quilòmetres, també es farà la setena edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana, adreçada als més joves i que es diputarà el 25 de setembre, al voltant dels Jardins de Piscines i Esports.

Inscripcions obertes

Tots aquells que es vulguin inscriure a la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana ja ho poden fer a través del web oficial de la cursa: cursadiagonal.dir.cat. Per tal de facilitar les inscripcions, fins al pròxim diumenge, 18 de juliol, aquells que s’hi inscriguin ho podran fer a preus especials. Les inscripcions estan limitades a 6.000 places.