Cartell oficial CSIO 2021

De l’1 al 3 d’octubre, el Reial Club de Polo tornarà a acollir una de les proves hípiques més importants del calendari internacional, el concurs de salts CSIO Barcelona, una prova de la qual ja hem conegut el cartell oficial.

Un cartell d’elements senzills i colors poderosos

Després de no poder-se fer l’any passat per la pandèmia de la covid-19, els responsables del CSIO tornen a organitzar la competició esportiva internacional més antiga d’Espanya. I com ja és tradició en els últims anys, el tret de sortida el dona la presentació del cartell oficial.

Enguany, l’encarregada de dissenyar-lo ha estat l’artista i dissenyadora gràfica catalana Clara Mercader, coneguda com a Maria Diamantes.

Maria Diamantes, autora del cartell CSIO Barcelona 2021
Maria Diamantes, autora del cartell del CSIO Barcelona 2021

El seu treball està basat en elements senzills, il·lustracions minimalistes, bàsiques, amb colors poderosos i suaus. Per l’artista, “amb el disseny d’aquest cartell he volgut transmetre una actitud esportiva, dinàmica i femenina. M’agradava la idea que subtilment semblés que el cavall està saltant per sobre de Barcelona”.

El CSIO tornarà a l’octubre

De l’1 al 3 d’octubre, Barcelona tornarà a convertir-se en la capital mundial de l’hípica amb la celebració del 109è Concurs de Salts Internacional. Per vuitè any consecutiu, el CSIO Barcelona acollirà la gran final mundial Longines FEI Jumping Nations Cup, l’esdeveniment hípic més
important del calendari eqüestre internacional.