La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha visitat alguns dels esportistes catalans que disputaran els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio. Molts marxaran en els pròxims dies cap a la capital nipona i aprofiten les últimes hores al Centre d’Alt Rendiment per acabar de posar-se a punt.

Els olímpics, a punt

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, acompanyada de la secretària general de l’Esport, Anna Caula; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i l’exconseller d’Acció Exterior Raül Romeva, ha pogut compartir una estona amb alguns dels més de 100 esportistes que ultimen la seva preparació per als Jocs Olímpics i Paralímpics.

Entre els esportistes que es troben aquests dies preparant la màxima cita esportiva mundial, la consellera ha pogut conversar una estona amb les components de l’equip de natació artística, el jugador de tennis de taula Jordi Morales o l’atleta Jesús Ángel García Bragado, entre d’altres.

La representació catalana en els Jocs Olímpics serà de 101 esportistes (51 nois i 50 noies) del total de 321 atletes que formen la delegació espanyola, mentre que en la competició paralímpica Catalunya tindrà 23 esportistes dels 135 de la delegació espanyola.

Els olímpics catalans, a punt pels Jocs
Foto: @CARSantCugat

El record de Rio

Durant la visita a les instal·lacions del CAR, el director de la instal·lació, Ramon Terrassa, ha posat èmfasi en el fet de la situació actual de pandèmia, que no “ha permès fer un acte de comiat al Palau de la Generalitat, com en anys anteriors. I precisament, cal recordar que en l’última edició dels Jocs, els de Rio 2016, els esportistes catalans van participar en vuit de les 17 medalles olímpiques obtingudes per la delegació espanyola”.