Els jugadors de l’Espanyol asseguren que, malgrat que no s’hagi fet cap incorporació de cara a la pròxima temporada, l’equip no ha de tenir problemes. Un dels membres de la plantilla, Nico Melamed, ha afirmat que poden fer un bon paper tal com va passar la temporada passada.

Melamed i les ganes de lluitar

Després d’aconseguir l’ascens a Primera, Nico Melamed viurà una temporada especial a l’Espanyol. El de Castelldefels, que va jugar alguns partits a la màxima categoria fa dues temporades, assegura que “l’alegria i il·lusió amb les quals ens entrenem són molt diferents de les de la temporada passada. L’any passat veníem d’un descens i de caiguda i aquest any venim amb una alegria que intentarem demostrar en cada partit”.

Aquesta alegria també ve en part per l’ambició “tant individual com col·lectiva. Personalment vull ser important per a l’equip i això s’ha de demostrar des del primer dia”.

Respecte als objectius, Melamed considera que “han de ser els mateixos de la temporada passada: anar partit a partit, sumar de tres en tres i donar el màxim. Aquest és l’únic objectiu, ara per ara”.

Nico Melamed es mostra ambiciós en el retorn a Primera
Nico Melamed és ambiciós amb el retorn a Primera. Foto: @RCDEspanyol

El calendari no l’espanta

L’inici de Lliga de l’Espanyol es podria dir que no és gens fàcil. En les primeres set jornades, els blanc-i-blaus s’enfrontaran a equips complicats com l’Osasuna, el Vila-real, el Mallorca, l’Atlètic de Madrid o el Sevilla. Aquest calendari per a Nico Melamed no suposa cap problema ja que “ens enfocarem en cada partit i donar el màxim sigui quin sigui el rival i afrontar els partits com si fossin l’últim”.

La renovació de Javi Puado també ha estat valorada per Nico Melamed. El migcampista blanc-i-blau s’ha mostrat molt content pel que representa “per al planter del club i estic molt content per ell i perquè és una peça clau dins l’equip”.