La Cursa de Bombers canvia de data

La Cursa de Bombers de Barcelona d’aquest any canvia de data. Aquest 2019 es correrà el diumenge 27 d’octubre. La raó del canvi de data és la celebració de les eleccions generals. La cursa estava prevista per al diumenge 28 d’abril, però la concidència amb els comicis ha fet decidir els organitzadors a canviar la data.

La Cursa de Bombers manté la sortida, l’hora i el recorregut

El canvi de data no afectarà a res més relacionat amb la cursa. La sortida seguirà sent des de l’avinguda del Marquès de l’Argentera, l’hora de la sortida també es manté a les 9 del matí i el recorregut continua intacte. Tots els ja inscrits pel diumenge 28 d’abril mantindran la seva inscripció per a la nova data, el 27 d’octubre.

Corredor i sabatilla

Cinc dates en els últims cinc anys

No és la primera vegada que la Cursa de Bombers varia la data. En els seus inicis es va celebrar a l’abril, però el 2015 l’organització va decidir que se celebrés el mes de juny i de nit. A més, també va variar el recorregut. La iniciativa no va tenir gaire èxit i el 2016 es va passar al mes d’octubre. El 2017 va tornar a canviar i es va córrer al mes de maig. L’any passat, el 2018, els organitzadors van decidir tornar al mes d’abril. Aquest any, el 2019, la intenció era mantenir-la aquest mes, l’abril, però aquest cop la celebració de les eleccions generals ha fet que la data definitiva sigui el diumenge 27 d’octubre.