La Supercopa d'Espanya en format Final Four

La Supercopa d’Espanya té els dies comptats tal com la coneixem fins ara, en una final a partit doble. El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha anunciat que vol que la Supercopa es jugui en format de final a quatre. A més, ha dit que la intenció és que es disputi fora d’Espanya i que la juguin els dos primers equips classificats de la Lliga i els dos finalistes de la Copa del Rei.

La Supercopa es jugarà entre quatre i cinc dies

La proposta de Rubiales encara l’ha d’aprovar l’assemblea de la Federació. El president ha explicat que una semifinal enfrontaria al primer de la Lliga amb el perdedor de la final de la Copa i l’altra semifinal la jugarien el segon de la Lliga amb el campió de Copa. Els dos vencedors s’enfrontarien a la final i no hi hauria partit per al tercer i quart llocs. La nova Supercopa es jugaria entre quatre i cinc dies.

La intenció de Rubiales es posar en marxa aquesta proposta aquest any. De fet, l’edició de la Supercopa passada ja es va jugar fora d’Espanya, a Tànger, i el Barça es va imposar al Sevilla per 1 a 2.