@FCBfemeni

El Barça ha emptat sense gols amb l’Atlètic de Madrid en el partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga, que s’ha disputat al Centro Deportivo Wanda. En el partit de la primera volta el conjunt de Lluís Cortés va superar les matalasseres per 5 a 1.

El Barça arriba però no marca

El partit ha començat amb la possessió de la pilota pel conjunt blaugrana però sense crear gaire perill a la porteria de Lola Gallardo. L’Atlètic de Madrid ho ha provat amb xuts llunyans i a pilota aturada en un córner que ha rematat Meseguer a fora al quart d’hora de partit. Oshoala ha pogut fer pujar el primer al marcador però no ha arribat a la centrada d’Alexia. La jugadora nigeriana ha tornat ha gaudir d’una ocasió però no ha encertat la rematada de cap. Les blaugrana han seguit creant perill a la porteria de Gallardo però no han marcat i s’ha arribat al descans amb l’empat a zero.

Les de Lluís Cortés més a prop del títol

El segon temps ha començat com han estat els primers 45 minuts. Oshoala amb un xut dins l’àrea ha estat molt a prop del gol. L’entrada de Ludmila per part del conjunt madrileny ha creat per perill de les matalasseres. Al minut 75 Jenni Hermoso ha posat a prova Lola Gallardo amb un xut que la portera ha enviat a córner. Els darrers minuts del partit s’han jugat al camp de l’Atlètic de Madrid amb un conjunt blanc-i-vermell tancat en defensa. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al final del matx. Un punt per a cada equip que deixa el Barça amb 47 punts, nou més que l’Atlètic de Madrid que és el segon de la Lliga.