El Barça B ha derrotat el Cornellà per 0 a 1. Els de García Pimienta han aconseguit una victòria molt treballada i tancaran l’any quarts a la classificació. El filial encara no havia puntuat a fora de casa.

El filial, eficaç

El Cornellà ha volgut dur la iniciativa del partit, però el primer en colpejar ha estat el filial blaugrana. Àlex Collado ha transformat un llançament de falta directe des del vèrtex de l’àrea al minut 14. El Cornellà ho ha intentat per mitjà d’Agus Medina i Max Marcet, però de manera molt tímida. Tot i el domini posicional local, l’equip de García Pimienta ha tingut el segon als peus d’Ilaix, que ha disparat des de fora l’àrea amb un xut sec que ha impactat al pal. El Barça ha estat molt seriós rebutjant totes les aproximacions del Cornellà i ha marxat amb avantatge al descans.

El Barça defensa l’avantatge

A la segona part, el Barça B ha apostat per tenir el partit controlat i no patir en la seva àrea i ho ha aconseguit fins els darrers 20 minuts de partit. El tècnic verd, Guille Fernández, ha introduït canvis ofensius i l’equip s’ha bolcat prop de la porteria d‘Iñaki Peña. El filial, però, ha defensat de manera excel·lent i no ha permès al Cornellà gaudir d’ocasions destacables.