L’Espanyol B ha empatat 1 a 1 a casa davant el Nàstic de Tarragona. L’equip blanc-i-blau arriba amb 11 punts a les vacances de Nadal i es mantenen a mitja taula.

Ocasions però sense gol

L’Espanyol ha dominat la primera meitat. Prova del seu domini ha estat les diferents ocasions que ha tingut per avançar-se. Gonzi, porter visitant, ha estat el més destacat del Nàstic. Una gran aturada a Svensson i un refús sobre la línia de gol han evitat el gol perico. A més, Becerra ha enviat un xut al travesser.

La victòria s’escapa al final del matx

A la represa, l’Espanyol ha aconseguit avançar-se. Albarrán ha marcat en pròpia després d’un refús del porter per fer l’1 a 0, al minut 60. A les acaballes de l’enfrontament, el Nàstic ha situat l’empat al marcador. Quintanilla, a la primera jugada de perill visitant, ha establert l’1 a 1. Un empat als darrers minuts que priva a l’Espanyol de les posicions altes de la classificació.