David Prats, que va assegurar que si sortia escollit president del CE Europa retornaria la il·lusió al club escapulat, no ha pogut superar Víctor Martínez en els comicis de l’entitat gracienca. Prats ha comentat que ha estat una campanya realment difícil, ja que no han tingut contacte directe amb els socis, però que han treballat molt en el seu programa i era un projecte molt seriós.

Alta participació dels socis de l’Europa

El candidat ha acceptat la derrota contra Víctor Martínez, que ha obtingut un total de 148 vots, pels 63 de Prats. Els dos presidenciables s’han saludat de manera amistosa després de saber-se el resultat de les votacions. De tota manera, Prats ha reforçat la seva intenció de treballar perquè l‘Europa segueixi sent un club històric de la ciutat de Barcelona i per fer una oposició sempre constructiva a la junta actual, que revalida mandat.

Oposició constructiva de David Prats

A més, David Prats ha afegit que seguiran la gestió de la junta actual, que revalida el mandat, i que faran una oposició “sempre constructiva” per tal d’arribar a més socis del club escapulat en un futur. Prats ha dit que els socis han decidit i han triat Martínez per què lideri el projecte gracienc quatre anys més, però que la seva figura seguirà estant present en el Nou Sardenya.