Tots els aficionats als escacs han pogut gaudir d’una estupenda jornada del seu esport preferit. L’edifici del Disseny Hub ha acollit les fases prèvies de la Copa Catalana d’Escacs, en la qual es troben els millors equips catalans en aquest cas de la delegació de Barcelona. Més de vuit-cents inscrits en aquest torneig que han poblat la sala gran del museu barceloní.

Lleida, Tarragona i Girona han estat la resta de seus territorials on s’han celebrat les partides d’escacs, en el què significa el tret de sortida de la temporada regular.

La Copa Catalunya reuneix els millors talents per equips dels escacs

A banda dels millors talents catalans, el públic assistent ha pogut veure en directe les evolucions d’alguns dels campions internacionals afincats a casa nostra, com és el cas del millor escaquista argentí, Fernando Peralta.

Partides de quinze minuts

Els equips, de quatre membres cadascun, han disputat partides semirràpides de quinze minuts més cinc segons d’increment per jugada, tot per passar a les finals del proper mes de maig que se celebraran a la ciutat de Lleida. Jugadores com l’Anna Matnadze tenen clar que és una gran preparació abans de començar amb tots els compromisos oficials.

Les fases prèvies han començat a les nou del matí i s’han allargat durant tota la jornada en un total de nou rondes, que acabaran aquest mateix vespre.