El RCD Espanyol B ha començat la segona volta de la 2a B amb una victòria important davant el Badalona per 2 a 0. El filial blanc-i-blau ha trencat una ratxa de 3 jornades sense guanyar gràcies als gols de Campuzano i Moha.

Una primera part igualada

Abans del partit, David Gallego ja havia avisat que el partit no seria com el de la primera volta. Aquell cop, l’Espanyol B es va imposar per 1 a 3 als badalonins.

El primer temps ha estat de molt control per tots dos equips, però quan semblava que al descans s’arribaria amb l’empat a 0 ha arribat el gol de Campuzano aprofitant una centrada de Víctor. El gol dels locals ha arribat just abans que l’àrbitre xiulés el final de la primera part.

El segon temps, més obert

Després del descans, el Badalona que només havia guanyat un partit dels últims 8 disputats, ha fet un pas endavant. L’equip de Calderé ha buscat el gol de l’empat. I a punt ha estat d’aconseguir-ho amb una rematada de xilena de Robusté que ha sortit llepant el pal.

Gol Moha, jugador RCD Espanyol B

L’ensurt ha fet que l’Espanyol B busqués el gol de la tranquil·litat. Aquest ha arribat al minut 67. Bona centrada de Bermejo i Moha molt oportú ha aconseguit el 2 a 0 final.

La fitxa del partit

RCD Espanyol B: Edu Frias, Víctor, Nil, Iago, Lluís, Pol Lozano, Soria (Pau, min 81), Bermejo (Damià, min 75), Campuzano, Doncel i Moha (Bojan, min 88). Entrenador: Toni Clavero.

CF Badalona: Morales, Estelles, Albarrán, Robusté, Moyano (Iván Agudo, min 64), Marc Carbó, Robert, Nana, Chaco (Natalio, min 64), Boniquet (Sergi Garcia, min 68) i Giva. Entrenador: Ramon Maria Calderé.

Gols: 1-0, Campuzano (min 44) i 2-0, Moha (min 68)