Ibai Llanos i Luis Enrique

Luis Enrique Martínez ha passat pel canal de Twitch d’Ibai Llanos per ser entrevistat durant dues hores pel popular “streamer” establert a Catalunya. Durant tota la conversa, han parlat de molts temes futbolístics i extraesportius, però ha sorprès especialment un instant en què tots dos s’han posat a parlar en català.

La petita conversa en català

En un moment de la xerrada, Ibai Llanos li pregunta a Luis Enrique si parla català. Aquest respon en català que una mica, però que li fa vergonya parlar-lo en públic. L'”streamer” assegura que el parla molt bé, i ell diu que li ha sortit la vena de Gavà i Castelldefels, on viu el tècnic. El propi entrenador li repregunta, a Ibai, si ell el parla, i aquest respon que pot parlar-lo una mica, en una divertida conversa davant més de 350.000 espectadors d’arreu del món.

Relació amb Catalunya d’Ibai i Luis Enrique

Pel que fa a l’entrenador asturià, cal recordar que va fitxar pel Barça el 1996 i s’hi va estar durant vuit temporades. Temps en què va casar-se amb una catalana i va establir la seva residència a Catalunya. Després, a més, va tornar al club blaugrana per dirigir-lo durant tres temporades. El seu vincle amb Catalunya és absolut, ja que hi viu des de llavors.

En el cas d’Ibai Llanos, va aterrar a Barcelona des del País Basc de ben jove, amb només 19 anys, quan va fitxar per l’LVP per narrar els partits de League of Legends. L'”streamer”, des de llavors, ha viscut a diversos punts de Catalunya, com la Ciutat Comtal o Sant Cugat i sempre que ha pogut ha defensat el català i Catalunya als seus “streamings”.

Aquí tens la petita conversa que han tingut en català:

@btvesports

Luis Enrique i Ibai Llanos parlen en català al canal de Twitch del popular streamer. #pertu #fyp #viral #català #mantincelcatalà #luispadrique

♬ Els Segadors – Coral Sant Jordi