Luis Enrique Ibai

Luis Enrique ha participat en una entrevista al canal de Twitch d’Ibai Llanos per parlar per primera vegada després de deixar de ser entrenador de la selecció espanyola. El tècnic ha confessat que té ganes i forces per entrenar un club la propera temporada. D’aquesta manera, Luis Enrique ha deixat clar que no vol aparcar la seva carrera a les banquetes un cop finalitzada l’etapa a la selecció espanyola.

Luis Enrique ha explicat que es negava a valorar la seva feina només pel paper d’Espanya al Mundial, i que calia fer un balanç dels quatre últims anys. El fins ara seleccionador, ha destacat que la gent jove ha recuperat la il·lusió amb el combinat espanyol.

Durant l’entrevista, Luis Enrique ha explicat com treballa amb el seu cos tècnic, prioritzant la feina en equip però prenent les decisions clau. També ha explicat que li ha agradat molt la faceta d'”streamer” amb els directes a Twitch i que gràcies a això ara té una “legió” de gent donant-li suport a les xarxes.

El tècnic asturià també ha confessat que tenien recopilades les preguntes més “erotico-festives” que havien rebut durant els directes del Mundial, però que no havien pogut recuperar-les perquè Espanya va caure eliminada a vuitens a mans del Marroc.

Primera aparició de Luis Enrique després de deixar la selecció espanyola

La Federació Espanyola va decidir acabar el camí amb Luis Enrique a la banqueta de la selecció. El tècnic asturià acabava contracte després del Mundial i aquest dilluns ja s’ha presentat Luis De la Fuente com a substitut de Luis Enrique. La d’Ibai ha estat la primera oportunitat per escoltar el fins ara seleccionador espanyol. L’asturià ha aprofitat per enviar un missatge de suport al nou seleccionador.