El president del RCD Espanyol, Chen Yanhseng, ha reiterat el compromís amb el club: “L’Espanyol no està en venda”, ha dit de forma clara a una pregunta d’un compromissari. El màxim accionista ha destacat que té la mateixa il·lusio que el primer dia i que el club té un creixement “sostingut i sostenible”.

Mercat d’hivern i 20 milions d’euros de pèrdues

Per aquest motiu, ha assenyalat la intenció de millorar el club perico en tots els aspectes. Per aquest motiu, Chen Yansheng ha afirmat que fitxaran en aquest mercat d’hivern, tot i que ha confirmat unes pèrdues de gairebé 20 milions d’euros (concretament 19.925.768,61€) la temporada 2021-2022. Les causes específiques d’aquestes pèrdues es marquen en els efectes de la pandèmia i del descens de l’equip a Segona Divisió.

Chen Yansheng, el planter i una segona ciutat esportiva

Chen Yansheng ha confirmat la construcció d’una segona ciutat esportiva perquè creu que la base del club ha de ser el planter, els jugadors formats a la casa. El màxim accionista ha assenyalat que entén l’escepticisme dels aficionats i que, per això, la junta treballa a revertir aquesta situació.