Chen Yansheng president RCD Espanyol

El màxim mandatari de l’Espanyol ha explicat que no té cap intenció de vendre’s l’Espanyol a curt termini. És més, la seva voluntat és ampliar construir una segona ciutat esportiva i reforçar l’equip.

Rumors de venda del club

Els últims mesos han sorgit diversos rumors sobre la possible venda del club per part del màxim accionista, Chen Yansheng. Segons diversos mitjans, un fons nord-americà ha estat a punt de comprar el club, abans fins i tot que s’obrís el mercat d’hivern. No és un tema nou, el mes de març passat ja van intentar comprar l’Espanyol per uns 300 milions d’euros. Sembla que era un grup inversor que té diversos clubs de l’NFL, l’NBA i l’MLS, tres de les lligues més importants dels Estats Units.

Tot i això, des de l’entitat blanc-i-blava sempre s’ha negat rotundament aquesta possible venda d’accions, i han remarcat la voluntat del propietari de seguir al capdavant del projecte.

Chen Yansheng nega la possible venda

En la junta d’accionistes de final d’any, el mandatari xinès ha negat de nou que es vulgui vendre el club. De fet, ha assenyalat la intenció de millorar-lo en tots els aspectes. Ha afirmat que fitxaran en aquest mercat d’hivern, tot i que ha confirmat unes pèrdues de gairebé 20 milions d’euros (concretament 19.925.768,61 €) la temporada 2021-2022. Les causes específiques d’aquestes pèrdues es marquen en els efectes de la pandèmia i del descens de l’equip a Segona Divisió.