Els futbolistes del Canyelles els toca agafar l'autocar per anar a l'entrenament. El camp està tancat per instal·lar-hi gespa artificial i això ha fet que els set equips del clubs es divideixin entre dos camps de futbol del districte. Els petits es queden al barri, però els tres equips més grans s'entrenen a Ciutat Meridiana. Un inconvenient que els jugadors afronten amb la il·lusió de saber que tindran la gespa artificial que fa set anys que esperen. MANEL PÉREZ, jugador cadet del CE Canyelles "Nos compensa porque sabemos que este año nos van a poner ya el campo de césped, y se cumplirá nuestro sueño." MANEL LLAMAS, jugador cadet del CE Canyelles "Es difícil porque yo vengo de una escuela que está lejos, y además si tengo muchos deberes no puedo hacerlos porque me vengo pronto para coger el autocar." DAVID GARCIA, jugador cadet del CE Canyelles "Se hace muy pesado, cada dia venir con los deberes y todo, tienes que ir muy rápido." Les obres haurien d'haver acabat al setembre, però van amb retard. Començaran ara i es preveu que la gespa s'estreni a principis d'any. Aquesta espera ha suposat un cost econòmic per al club. JUAN ORDOÑEZ, coordinador de futbol base del CE Canyelles "En principio nos dijeron que no nos ponían autocar, que fueran los críos en metro, que a esa edad ya podían ir. Hay cinco o seis parades de metro. Mira como está la tarde y aún no hemos ido. Y los críos para venir a las 21.30 h desde allá arriba, cuando llueva o haga frío, son horarios que nosotros, la directiva, no consideramos que son horarios para que los críos vengan solos. El club hemos puesto dinero de nuestro bolsillo para pagar los autocares." El club calcula que el lloguer dels autocars aquests cinc mesos suposarà una despesa d'uns 4.000 euros. L'Ajuntament, però, s'ha compromès aquesta setmana en una reunió a assumir el cost dels autocars.

El primer equip, que milita a Primera Catalana, s’ha traslladat al camp del Pomar, a Badalona. Els més petits es queden al barri, al camp privat del Brafa.

Cadets, infantils i juvenils han d’anar a les instal·lacions de Ciutat Meridiana. De moment, el club es fa càrrec d’aquest desplaçament, amb el lloguer d’un autocar per portar els nens des de Canyelles fins a Ciutat Meridiana i després, cap a casa. El club calcula que el lloguer dels autocars aquests cinc mesos suposarà una despesa d’uns 4.000 euros. L’Ajuntament, però, s’ha compromès aquesta setmana en una reunió a assumir el cost dels autocars.

Les obres per instal·lar la gespa artificial al camp del Canyelles haurien d’haver acabat al setembre, però van amb retard. Començaran ara i es preveu que la gespa s’estreni a principis d’any.