L’Europa ha estrenat amb victòria la publicitat de la revista ‘Panenka’ a la samarreta. Al minut 17, falta sobre Diego, i els escapulats han marcat el primer. Javi Sánchez ha rematat de cap el llançament de falta. A la primera part poca cosa més: un llançament de falta de Javi Lara que ha rebutjat Uri i un xut llunyà de Ricky que Rafa Leva ha aturtat en dos temps.

A la represa, ocasió per al Vilassar: Samu ha llançat una falta i Rafa Leva l’ha treta amb els punys. L’Europa s’ha estirat més i ha gaudit de més oportunitats que en els primers 45 minuts. Al minut 18, gol anul·lat a Roberto Camacho per fora de joc en una falta. Tot seguit, ha arribat la lesió de Rafa Leva en una xoc amb el davanter del Maresme Samu. Leva ha intentat continuar, però després d’uns minuts no ha pogut seguir al camp i Eloi Mir ha hagut de substituir-lo.

Llavors ha arribat l’empat del Vilassar. Minut 32, jugada elaborada dins l’àrea escapulada: Vives ha assisitit a Samu, que ha superat Eloi per baix. Però poc ha durat l’alegria als del Maresme, perquè un minut més tard l’Europa ha marcat. Javi Lara ha tret de nou una falta com la del gol anul·lat, i altra vegada Roberto Camacho ha superat Uri, en aquest cas l’arbitre gallec Saúl López sí que els ha donat el gol, que ha fet que els tres punts es quedessin a Gràcia.