Els del Guinardó han començat molt bé i han gaudit de moltes ocasions per marcar. La superioritat dels homes entrenats per Manel Moya ha estat notable, però malgrat tot, han arribat al descans sense aconseguir marcar. En la segona parthi han insistit i semblava que l'encert no millorava fins que finalment han obert la llauna en el minut 67 gràcies a Joel. Tres minuts després el Martinenc ha fet el segon després d'una bona jugada col·lectiva que Javi Ruiz ha culminat. Els dos golejadors havien sortit després del descans. Amb el partit dominat i sentenciat el Torreforta s'ha trobat amb un penal que Vieri ha convertit al 2 a 1 definitiu. MANEL MOYA, entrenador del FC Martinenc "Tot just estem a la jornada 9 o 10. Estem en el primer quart de temporada, estem complint els objectius que nosaltres busquem: aquestes dues primeres posicions. I de fet, nosaltres no ens mirem amb els altres. Estem allà, intentant treure els partits, que són molt complicats tots, i anar sumant i després ja veurem al final de la tempordada el que passi."

Els del Guinardó han començat molt bé i han gaudit de moltes ocasions per marcar. La superioritat dels homes entrenats per Manel Moya ha estat notable, però malgrat tot, han arribat al descans sense aconseguir el premi del gol. En la segona meitat hi han insistit sense trobar la manera de marcar, fins que finalment han obert la llauna en el minut 67 gràcies a Joel. Tres minuts després, el Martinenc ha fet el segon després d’una bona jugada col·lectiva que Javi Ruiz ha culminat. Els dos golejadors havien sortit després del descans. Amb el partit sota control i pràcticament sentenciat, el Torreforta s’ha trobat amb un penal que Vieri ha convertit en el 2 a 1 definitiu.

FC Martinenc: Carulla, Casta, Diego, Sergio, Acosta, Fusté (Pitu), Alberto, Cespedes (Pau), Juanlu (Joel), Raúl, Vinuesa (Javi Ruiz).

CDC Torreforta: Pedro, Puerto, Guaita (Chico), Toni, Eder, Ferri, Vieri, Edu, Castro (Castanedo), Carlos (Molina), Miranda (Raúl).

Gols: 1-0, Joel (min 67); 2-0, Javi Ruiz (min 70); 2-1, Vieri, p. (min 79).