Les sensacions de l’equip no han estat gaire bones, amb un pèssim 1 de 15 en llançaments de triples. Un fet que han aprofitat els visitants per dominar en el marcador. El Barça s’ha trobat al minut 26 amb un desavantatge de 10 punts i un ambient enrarit a les grades. Ha estat llavors quan Marcelinho Huertas i Juan Carlos Navarro han aparegut tirar l’equip endavant en l’últim quart. Entre els dos han fet 20 punts en aquest període per sumar una victòria molt treballada de 81 a 74.

81 – FC Barcelona: Huertas (21), Abrines (10), Papanikolaou (0), Lampe (10), Dorsey (2) –cinc inicial–; Tomic (14), Sada (0), Navarro (15), Todorovic (2), Hezonja (2), Nachbar (2).

74 – Guipúscoa Basket: Neto (9), Winchester (12), Robinson (26), Ramsdell (8), Doblas (6) –cinc inicial–; Hanley (3), Huskic (0), Salgado (5), Olaizola (2), Cortaberría (3), Motos (-), Assalit (-).

Parcials: 21-19, 16-22, 16-16 i 28-17