El CN Barcelona ha guanyat el Pays d’Aix Natation per 11 a 12 en el quart partit de la fase prèvia de la Champions. Els barcelonins sumen quatre victòries consecutives i ja són primers de grup després de derrotar l‘Enka, el Banja Lukai el Sintez Kazan.

El Barcelona marca el camí

La defensa ha tingut un paper molt important des d’un bon inici, i el dos equips s’han mostrat molt durs per evitar que cap rival se’ls poses al davant en el marcador. Els mariners han estat els primers a marcar i han mantingut l’avantatge durant tot el partit. Al final del primer quart els homes de Toni Esteller guanyaven per 2 a 4. Al segon quart, l’ofensiva a pres un paper fonamental i tots dos han anotat. Tot i la insistència dels francesos, el Barcelona ha guardat les distàncies amb un marcador de 5 a 7 al final de la primera meitat.

Intensitat fins a l’últim segon

El tercer període ha començat amb un fort atac dels francesos que han fet perillar l’avantatge del Barcelona. Amb un marcador de 6 a 7 el Pays d’Aix Natation mostrava les seves intencions per capgirar el partit però la persistència ofensiva dels cenebistes ha deixat un marcador de 7 a 10 al final del tercer temps. L’últim quart ha estat carregat d’intensitat i això ha estat palpable fins al final. L’equip francès no volia donar per perdut el matx i amb un parcial de 4 a 2 ha lluitat pel partit fins a l’últim segon, amb un marcador final de 11 a 12.