El Barça cau eliminat a les semifinals de la Copa Intercontinental, que es disputa a Bangkok. Els blaugrana perden per 3 a 1 contra el Boca Juniors a la pròrroga després de dominar el partit però arriscar en el porter jugador en el tram final.

Primera part sense gols

El Barça ha començat molt bé i ha dominat la primera part però sense encert de cara a la porteria. Un xut de Marcenio que ha sortit fregant l’escaire i un xut ajustat al pal de Lozano han estat les ocasions més clares dels homes entrenats per Andreu Plaza.

Segona part igualada

En la segona part, els argentins han agafat més protagonisme. Els blaugrana ho han intentat amb una mitja volta d’Esquerdinha, i Basile ha estat a punt d’avançar el Boca Juniors en un xut que ha sortit a fora per molt poc. Finalment cap dels dos equips ha pogut foradar la porteria rival i el partit ha anat a la pròrroga.

@FCBfutbolsala

El Barça ha arribat molt millor a la part final del partit i ha dominat la pròrroga però els argentins també han estat perillosos al contraatac. En l’últim tram del partit, el tècnic Andreu Plaza se l’ha jugat amb porter jugador i no ha sortit bé. Un xut de Lozano que ha aturat Lucas ha servit perquè el porter marqués de camp a camp un gol que classifica el Boca Juniors per a la final. A les acaballes, Basile i Andrés Santos han fet el definitiu 3 a 0 que ha sentenciat el partit. Joselito ha fet en l’últim instant el 3 a 1. Després de l’empat contra el Corinthians, que va classificar el Barça per les semifinals, el Barça cau eliminat un any més de la Copa Intercontinental, l’únic títol que no té a les seves vitrines.