El CN Barcelona ha guanyat el Sintez Kazan per 9 a 11. És la tercera victòria consecutiva en la prèvia de la Champions, després que dijous 29 van guanyar l’Enka i aquest divendres 30 al matí ho han fet amb el Banja Luka. Uns resultats que deixen la classificació per a la següent ronda al sarró.

Pluja de gols i el Barcelona amb avantatge al descans

Ritme vertiginós d’entrada. Atacs sense errades i defenses inèdites per les dues bandes durant els primers minuts de joc. El primer quart s’ha tancat amb un ajustat 4-5 a favor del CN Barcelona. Durant el segon parcial el conjunt català ha incrementat la intensitat defensiva i acompanyat d’un parell de rematades refusades pel pal ha aconseguit escapar-se en el marcador i situar un 5 a 8 a la fi de la primera part. El protagonisme ofensiu ha estat força compartit i ha destacat l’aportació d’Adrià Delgado i Pere Estrany amb un parell de gols cadascun.

Pòquer d’Estrany i victòria final

Les defenses s’han posat a la feina i han aconseguit frenar la producció ofensiva. El tercer període s’ha tancat amb un parcial favorable als russos de 2 gols a 1. Això ha permès al Kazan retallar distàncies en el marcador (7-9) i posar certa incertesa al definitiu i darrer quart. El Barcelona ha començat l’últim període decidit a esvair qualsevol dubte i amb gols novament de Delgado i Estrany (autor de 4 gols) i un parcial de 0 a 2 ha eixamplat la diferència amb un +4 al seu favor (7-11). En els darrers minuts s’han vist un parell de gols dels russos en el seu nou intent d’escurçar distàncies.

Final del partit amb 9 a 11 a favor del CN Barcelona.

Demà, quart partit en tres dies

Demà al matí jugaran contra el Pays D’Aix Natation, en cas de victòria s’asseguraran el primer lloc. A l’equip francès hi juguen els exjugadors de l’Atlètic-Barceloneta i de la selecció espanyola, Albert Español i Rubén de Lera.