Victòria clara del CN Barcelona en el primer partit de la fase prèvia de la Champions de waterpolo. Els mariners s’han imposat per 14 a 9 a l’Enka d’Istambul. Aquesta victòria és un pas important per classificar-se per a la fase de grups de la Champions, en què ja està classificat el Barceloneta.

Els homes de Toni Esteller els ha costat entrar en el partit. Els turcs s’han avançat per 0 gols a 2 en el primer període, però els barcelonins han aconseguit empatar a 3 en el primer quart. En els següents 8 minuts, els cenebistes han sentenciat el partit amb un parcial de quatre a un, deixant el marcador amb un 7 a 4 al descans. Als darrers dos quarts, els mariners han mantingut l’avantatge i s’han imposat per 14 a 9. Destacar Víctor Flores, Adri Delgado i Pere Estrany amb 3 gols cadascú.

Demà el Barcelona té dos partits més. A les 10.30 h, contra el Banja Luka i, a les 19.30 h, contra l’equip rus del Sintez Kazan.