Tot i que oficialment el seu contracte amb l’Atlètic-Barceloneta acaba el 30 d’agost, Chus Martín ha fet balanç de la seva etapa al club mariner i assegura que, de moment, no ha rebut cap oferta per entrenar cap equip. En una entrevista al programa ‘btv esports’, el tècnic barceloní confirma que ha rebut alguna trucada de l’estranger, però cap ha estat amb una oferta en ferm.

Un projecte nou amb gent jove i uns jocs olímpics

Chus Martín assegura que “la meva etapa a l’Atlètic-Barceloneta, després de 42 anys al club, s’ha acabat. És cert que encara tinc contracte i fins a finals d’agost estaré amb els campionats de categories del club”. Un club en el qual, l’entrenador barceloní ha fet de tot: des de monitor de natació fins a entrenador del primer equip.

El tècnic, que la temporada passada ja tenia la decisió presa de no continuar, va decidir seguir un any més “ja que la pandèmia va fer que la temporada acabés de manera precipitada”.

Quant a possibles destinacions, Martín afirma que “m’agradaria agafar un projecte nou i amb gent jove. Evidentment, voldria quedar-me al waterpolo estatal, però de moment les entitats que estan contactant amb mi són estrangeres”.

Parlant de futur, Chus Martín no amaga el seu gran somni, que és participar en uns jocs olímpics. “No hi he estat mai com a jugador ni tampoc com a entrenador, i m’agradaria molt poder estar en una cita olímpica”. Un somni que es podria complir si, finalment, acaba formant part d’una selecció internacional.

De moment, però, Chus Martín continua pendent de qualsevol proposta que li arribi. Assegura, que segueix gaudint del waterpolo i de la família. Una relació estretament lligada si tenim en compte que la seva filla està al CAR de Sant Cugat i forma part del primer equip del CN Atlètic-Barceloneta, mentre que el fill hi juga a l’equip aleví. Això sí, lamenta que la seva etapa com a tècnic del club mariner no “hagi acabat amb un millor resultat a la Champions. Una competició a què teníem moltes ganes, però davant Pro Recco no vam estar encertats en alguns moments del partit de semifinals”.

Els missatges de Dani López Pinedo i de David Martín

Durant l’entrevista, Chus Martín ha rebut el missatge d’agraïment de dues persones molt properes. D’una banda, el del capità de l’equip, Dani López Pinedo; i, de l’altra, la del seu germà i seleccionador de l’equip espanyol de waterpolo, David Martín.

Les xifres de Chus Martín amb l’Atlètic-Barceloneta

Durant els vuit anys que Chus Martín ha estat el màxim responsable del primer equip del CN Atlètic-Barceloneta, el conjunt de la piscina de Sant Sebastià ha estat l’indiscutible guanyador de gairebé totes les competicions nacionals. Aquest és el palmarès que han aconseguit els mariners amb Martín com a màxim responsable:

  • 1 Champions: 2014
  • 8 Lligues: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 i 2021
  • 8 Copes del Rei: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 i 2021
  • 1 Supercopa d’Europa: 2014
  • 5 Supercopes d’Espanya: 2013, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019

Pel que fa a la Lliga, el tècnic ha disputat un total de 204 partits amb un bagatge de 191 victòries, set empats i sis derrotes.